Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 

Matchmaking Life Sciences en Health tijdens Bionnale in Berlijn op 20 juni in Berlijn.

Tijdens de Bionnale 2018, DE ontmoetingsplaats voor de Life Sciences en Health sector in en rond Berlijn  organiseert Enterprise  Europe Network een matchmaking evenement om industrie en academische wereld te ondersteunen  bij het vinden van  samenwerkingspartners. Vorig jaar ontving deze conferentie  meer dan 900 deelnemers. Het programma biedt informatiesessies, bedrijfspresentaties en een beursvloer.

20 juni 2018
Stad: 
Berlijn
Land: 
Duitsland

Life Sciences and Health matchmaking evenement in Liverpool

Is uw bedrijf actief in biotechnologie, farmaceutische industrie, medische technologie, zorg, e-health of ‘precision medicine’? Wilt u kansen verkennen op de Britse markt? Doe dan mee aan het “Healthy Future Partnering Event” in Liverpool op 26 juni en maak gebruik van de mogelijkheid er de volgende dag een op maat gemaakt bezoek aan vast te plakken.

26 juni 2018 tot 27 juni 2018
Lokatie: 
Exhibition Centre Liverpool
Stad: 
Liverpool
Land: 
Verenigd Koninkrijk

Future Tech of Mobility Business Event 2018

Kom in contact met potentiële nieuwe partners en professionals op het gebied van innovativie mobiliteit! Of u nu op zoek bent naar leveranciers, nieuwe technologie, samenwerkingspartners, onderzoekspartners in het kader van een programma of gewoon op zoek bent naar klanten! In B2B matchmaking-sessies heeft u bilaterale gesprekken van 20 minuten met de bedrijven van uw keuze. Het event is gekoppeld aan de Formula Student Netherland 2018 design competition.

10 juli 2018
Lokatie: 
TT-Circuit Assen, De Haar 9, 9405 TE Assen
Stad: 
Assen
Land: 
Nederland

Dutch Water and Circular Economy Matchmaking tijdens de Singapore International Water Week

Bent u actief op het gebied van Water en / of Circulaire Economie (CE) en bent u geïnteresseerd in het ontmoeten van potentiële partners uit Singapore, Nederland of andere Aziatische landen? Doe dan mee aan de Enterprise Europe Network (EEN) Matchmaking op de Singapore International Water Week tijdens de City Solution Singapore Expo 2018.

10 juli 2018
Lokatie: 
Bayfront Avenue 10 Singapore
Stad: 
Singapore
Land: 
Singapore

Pagina's