Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 
Land
Sector

Matchmaking tijdens de Foam Expo Europe in Hannover Duitsland

Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de internationale conferentie en matchmaking die georganiseerd wordt van 16 tot en met 18 oktober in Hannover op de Hannover Messe Hall 2 op het gebied van technische schuimen. De matchmaking vind plaats tijdens de beurs Foam Expo en is gratis toegangelijk. Deze beurs is gericht op fabrikanten en kopers van technische schuimen (foams) evenals de geheel supplychain. Met circa 200 exposanten, 3000 deelnemers en 60 sprekers tijdens één van de belangrijkste textielevenementen in Europa.

16 oktober 2018 tot 18 oktober 2018
Lokatie: 
Entrance Nord 2, Hall 2 Deutsche Messe Messegelände 30521 Hannover Germany
Stad: 
Hannover
Land: 
Duitsland

Smart Mobility and Smart Logistics Matchmaking event

Op 18 oktober organiseert RVO samen met Vlaio onze Belgische collega’s in Antwerpen een matchmakingsbijeenkomst in het kader van Enterprise Europe Network over Smart Mobility en Smart Logistics. We brengen daar ondernemers en onderzoekers bij elkaar met interesse voor nieuwe ICT toepassingen voor mobiliteit en logistiek. De doelstelling: elkaar vinden voor gezamenlijke voorstellen voor Horizon2020 en Eurostars.

18 oktober 2018
Lokatie: 
Lindner Hotel, Lange Kievitstraat 125
Stad: 
Antwerpen
Land: 
België

Offshore Energy 2018

Bent u opzoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van offshore energy - olie, gas, wind op zee en andere maritieme energiebronnen? Enterprise Europe Network (EEN) organiseert op 23 en 24 oktober 2018 een internationaal matchmaking. Dit vindt plaats tijdens het internationale maritieme energie event Offshore Energy in Amsterdam.

23 oktober 2018 tot 24 oktober 2018
Lokatie: 
RAI Amsterdam Europaplein 2
Stad: 
Amsterdam
Land: 
Nederland

Company Mission Optics & Life Sciences naar de Jena high-tech regio

In samenwerking met de clusters MinacNed uit Nederland en medways uit Duitsland organiseert het Enterprise Europe Network een 2-daagse company mission naar de Jena high-tech regio. Jena, de thuishaven van high-tech gigant ZEISS, kenmerkt zich door een hoog ontwikkeld innovatief eco-systeem van toeleveranciers, spin-offs, start-ups en onderzoeks faciliteiten.

Deelnemers aan deze missie krijgen de mogelijkheid kennis te maken met vooraf geselecteerde bedrijven en kennisinstituten die hun faciliteiten en laboratoria openstellen en hun onderzoeks- en samenwerkingsprojecten presenteren.

Tevens kunt u tijdens individuele matchmaking met de Duitse deelnemers de mogelijkheden tot toekomstige samenwerkingsverbanden bespreken.

29 oktober 2018 tot 30 oktober 2018
Lokatie: 
Jena high-tech regio
Stad: 
Jena
Land: 
Duitsland

Matchmaking tijdens Recycling Technology Dortmund

Bent u opzoek naar potentiele internationale samenwerkingspartners op het gebied van recycling en fabrikanten van recycling apparatuur? Dan is is dit event een uitstekende kans om op een snelle en efficiënte manier een groot aantal gesprekken te voeren met potentiele zakenpartners.

8 november 2018
Lokatie: 
Messe Dortmund, Rheinlanddamm 200, D-44139 Dortmund Halle 4, 5, 6 & 7
Stad: 
Dortmund
Land: 
Duitsland

Pagina's