Foutmelding

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in include_once() (line 2 of D:\web\EEN2017\cms\sites\enterpriseeuropenetwork.nl\settings.php).

Tour de Composite 2018 naar JEC Parijs - Geheel verzorgde reis

Le Tour de Composite 2018

Evenals voorgaande jaren organiseren we ook dit jaar een reis naar de JEC Composiet beurs in Parijs. Op de heenreis bezoeken we het Composiet Laboratorium van de KU Leuven. We organiseren dit samen met Enterprise Europe Network, CompositesNL, CompoWorld en WCCS. Ontdek de krácht van Composiet tijdens ‘Le Tour de Composite 2018’, naar de composietenbeurs ‘de JEC World Composites Paris’. U ziet de nieuwste ontwikkelingen op composietgebied en laat u vooral inspireren. Dit alles vindt plaats op 5 en 6 maart 2018 in de inspirerende omgeving van Europa’s grootste vakbeurs rond composietmaterialen, de ‘JEC Composites Paris’.

Wat kunt u verwachten van deze reis?

Tijdens deze reis en het beursbezoek wordt u geïnformeerd over innovaties, de nieuwste trends en het werken met composiet. In de bus, tijdens de bezoeken in België en op de beursvloer ontmoet u andere ondernemers en kennispartners. Ook zal er door Enterprise Europe Network een Meet and Match worden georganiseerd.Bedrijven die deelnemen hieraan zijn HIER te vinden. De heen-en terugreis, ticket voor het bezoek aan de beurs en de hotelovernachting, inclusief ontbijt en diner worden volledig door ons verzorgd.

Meet and Match

Tijdens de bezoeken in België en tijdens de beurs organiseren wij met onze Enterprise Europe Network- partners een matchmaking. Bent u geïnteresseerd in internationale contacten en/of heeft u behoefte aan nieuwe technologische kennis dan is dit initiatief iets voor u.

Programma in het kort

Maandag 5 maart 2018

06:30 uur        Vertrek bus uit Zwolle richting grens Breda. Andere mogelijke opstappunten zijn Vianen en Breda. Gedurende de reis actief programma met presentaties van deelnemers

11:00 uur        Aankomst  KU Leuven. SLC-Lab  en Departement Materiaalkunde KULeuven.; presentaties, lunch, matchmaking en bezoek laboratorium

15.00 uur        Vertrek naar hotel in Senlis

19.00 uur        Diner in hotel

Dinsdag 6 maart 2018

08:00 uur       Vertrek bus van hotel naar beurs

09:00 uur       Bezoek aan JEC World Composites Paris .Mogelijkheid deelname matchmaking op de beurs

18:00 uur       Vertrek naar Nederland

Meer informatie over de vakbeurs zie:http://www.jeccomposites.com/

Meer informatie over de matchmaking met Enterprise Europe Network zie: https://eenpartnering-jecworld2018.b2match.io/

Deelname: 
Deze reis is interessant voor zowel composietbedrijven als voor bedrijven die overwegen of de toepassing van composiet interessant is voor hun producten. Dankzij een bijdrage van het Enterprise Europe Network organiseert de KvK deze reis (inclusief overnachting en diner en ticket voor de beurs) tegen een aantrekkelijk tarief van € 169,00. Maximaal 2 deelnemers per bedrijf. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Dries Stoel van de KvK; dries.stoel@kvk.nl, mobiel 06-2249 8874. De aanmelding is open tot en met dinsdag 13 februari 2018. Wacht niet te lang met aanmelden de belangstelling is groot.
5 maart 2018 tot 6 maart 2018
Lokatie: 
Paris Nord Villepinte Exhibition Centre
Stad: 
Parijs
Land: 
Frankrijk
Organisatie: 
Kamer van Koophandel
Sector: 
Luchtvaart / Industrie / Toelevering / Research
Kosten: 
Dankzij een bijdrage van het Enterprise Europe Network wordt deze reis (inclusief overnachting en diner en beursticket) georganiseerd tegen een aantrekkelijk tarief van € 169,00. Maximaal 2 deelnemers per bedrijf. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Dries Stoel van de KvK, M:06-22498874.