Foutmelding

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in include_once() (line 2 of D:\web\EEN2017\cms\sites\enterpriseeuropenetwork.nl\settings.php).

Ontmoet zakenpartners in ICT en Healthcare tijdens de conhIT Berlijn op 18 april

Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de matchmaking die georganiseerd wordt gedurende de conhIT op 18 maart 2018 in Berlijn. De conhIT is een een internationale matchmaking voor bedrijven actief in de ICT, app-ontwikkeling met toepassingen in de healthcare en wordt gehouden van 17 tot en met 20 april. De beurs kenmerkt zich door internationale presentaties van fabrikanten en zorginstellingen aan een publiek dat bestaat uit afnemers vanuit geheel Europa. Neem deel aan de matchmaking zodat je het maximale uit je beursbezoek kunt halen. Je kunt vooraf afspraken maken met interessante deelnemers en zo je netwerk uitbreiden.

Verbreed je netwerk

Om concurrerend te kunnen blijven is het belangrijk om nieuwe relaties op te doen die interessant kunnen zijn voor je netwerk. Het Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers gericht bij het vinden van relevante zakenpartners, ook in de health en ICT sector. Tijdens de conhIT zijn de volgende thema's uitgelicht;

Main Topics

 • IT solutions for medical practices, laboratories and radiographers
 • Software for hospitals, rehabilitation clinics and care homes
 • Hardware and IT infrastructure
 • Communication solutions
 • Telemedicine solutions
 • Medical technology (meets IT)

Wat vonden anderen

De deelnemers van de vorige edities van de conhIT vonden het een interessante matchmaking. Een aantal bedrijven heeft hier nieuwe zakenpartners gevonden en nieuwe omzet kunnen realiseren of samenwekingen voor verdere innovatie en ontwikkeling van producten. Ze kregen de mogelijkheid om te speeddaten met potentieel interessante partners, aangevuld met diverse andere activiteiten om het bezoek heen georganiseerd door onder andere de Nederlandse Ambasade en locale bedrijven. Voorgaande twee jaren waren vanuit Nederland de meeste deelnemers voor de matchmaking door samenwerking met onder andere Oost NL uit Apeldoorn en de Task Force Health Care vanuit Den Haag. Voor informatie en/of deelnemen: klik op deze link: https://conhit2018.b2match.io/

Waarom deelnemen?

 • Breid je internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners in de healthcare.
 • Ontmoet interessante deelnemers in sessies van 20 minuten.
 • Haal het maximale uit je beursbezoek. Het kunnen voeren  van de meet & match gesprekken geeft veel toegevoegde waarde.
 • Deelnemers van de conhIT business meeting hebben tijdens dit event gratis toegang tot de beurs.

Deelnemen is eenvoudig

Maak vooraf een samenwerkingsprofiel aan op onze website en geef aan met wie je wilt spreken en over welk onderwerp. Tijdens de matchmaking verken je de samenwerking. Interessante gesprekken zet je later voort op locatie, op je stand of binnen de eigen organisatie. Op deze manier haal je het maximale uit je beursbezoek. Zo kan je op één dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële samenwerking.

Hoe deelnemen?

 • Registratie vooraf is verplicht en is open tot 16 april 2018
 • Schrijf in voor de matchmakinggesprekken via de website https://conhit2018.b2match.io/
 • Bezoek regelmatig de matchmaking website en kijk of er nieuwe deelnemers met interessante samenwerkingsprofielen bijgekomen zijn.
 • Nodig andere deelnemers tot 16 april 2018 uit voor bilaterale gesprekken op de beurs
 • Ontvang vergaderverzoeken van andere deelnemers aan de matchmaking en accepteer deze of wijs ze af
 • Download je individuele afsprakenschema voorafgaand aan het evenement.
 • Kom voor je gesprekken op 18 april 2018 naar onze ruimte op de beursvloer.

Meer informatie over de matchmaking neem contact op met: Olaf ter Haar: olaf.ter.haar@kvk.nl, telefoon 06-5162 7373

Gezamelijke reis met Task Force Health Care

In samenwerking met Task Force Health Care in Den Haag is er een vervolg op de succesvolle meerdaagse reis naar Berlijn in 2016 en 2017 waarin naast beursbezoek ook excursies en andere activiteiten worden georganiseerd. U reist in groepsverband met andere deelnemers inclusief reis en hotel. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Dhr. Guido Danen van Task Force Health Care in Den Haag.

Deelname: 
Deelname is gratis en is inclusief een dagpas voor de beurs op 18 maart. Inschrijving is open tot 16 april 2018. Indien u eerder heeft deelgenomen aan matchmaking events georganiseerd door Enterprise Europe Network zoals de conhIT of de Medica, dan kunnen wij uw eerder gebruikte profiel hiervoor gebruiken.
18 maart 2018
Lokatie: 
Messedamm 22, 14055 Berlijn, Duitsland
Stad: 
Berlijn
Land: 
Duitsland
Organisatie: 
Enterprise Europe Network - Kamer van Koophandel & Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Sector: 
ICT / Healtcare / Medisch / Health
Kosten: 
Geen kosten