Ontmoet innovatieve zakenpartners tijdens de Matchmaking op de Hannover Industrie Messe

De Industrie Messe Hannover is dë grootste beurs voor industrie en industriele toelevering in Europa en vindt jaarlijks plaats in Hannover, Duitsland. In 2017 trok de beurs 225.000 bezoekers. Enterprise Europe Network Nederland organiseert het matchmaking evenement van dinsdag 24 april tot en met donderdag 26 april 2018 in samenwerking met onze regionale partner N-Bank. Deze matchmaking is specifiek voor inovatief MKB, R&D instituten en universiteiten voor het vinden van partners in technologie en research samenwerkingen in vooraf geselecteerde 1 op 1 gesptrekken van circa 20 minuten op de beursvloer van Hall 2 Stand "tech transfer" matchmaking paviljoen, schuin tegenover het Holland Hightech Huis.

Bezoekers én standhouders kunnen meedoen aan de matchmaking. Aanmelding voor de matchmaking is gratis tot 15 februari 2018, daarna betaalt u €119,- voor deelname. U kunt zich tot 9 april 2018 en registeren op www.b2match.eu/Technology & Business Cooperation Days 2018 .

Verbreed je netwerk

Om concurrerend te kunnen blijven is het belangrijk om nieuwe relaties op te doen die interessant kunnen zijn voor je netwerk. Het Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers gericht bij het vinden van relevante zakenpartners, ook in de health en ICT sector.

Focus tijdens deze matchmaking ligt op de volgende onderwerpen;

  • Internet of Thngs (Industry 4.0)  and  Smart Factory solutions

  • Resource and energy efficient manufacturing technologies

  • Sustainable Energy & Mobility

Bij deelname aan de matchmaking ontvangt u een gratis toegangspas voor de beurs die de gehele week geldig is die u per mail wordt toegestuurd. LET OP: Deze toegangspas biedt GEEN toegang tot gratis OV in Hannover. 

Voor meer informatie over het matchmaking evenement kunt u contact opnemen met:

Deelname: 
Deze matchmaking is vooral interessant voor bedrijven actief in de maakindustrie die innovatief zijn en partners zoeken voor het ontwikkelen van nieuwe technologie, producten en technische samenwerkingen. Ook voor deelname aan Horizon 2020 programma's. Bent u als ondernemer meer geïnteresseerd in handelscontacten, dan adviseren wij de matchmaking zoals die door onze collega's uit Luxemburg wordt georganiseerd in Hall 27. Zie hiervoor http://www.een-matchmaking.com/hannovermesse2018
24 april 2018 tot 26 april 2018
Lokatie: 
Messegelände, 30521 Hannover, Duitsland, Hall 2 Stand "Tech transfer"
Stad: 
Hannover
Land: 
Duitsland
Organisatie: 
Enterprise Europe Network - Kamer van Koophandel & Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Sector: 
Industrie / Logistiek / Energie / Innovatie / e-mobility
Kosten: 
Gratis aanmelding tot 15-02-2018, daarna € 119,-