Matchmaking tijdens IFAT

Gaat u naar de IFAT als standhouder of als bezoeker, dan wilt u in gesprek met partijen die relevant voor u zijn en uw verder helpen. Daarom heeft de Sector Group Environment van het Enterprise Europe Network een matchmaking geïnitieerd tijdens de IFAT.

Meld u aan voor matchmaking

Om uw bezoek aan de IFAT zo efficiënt mogelijk te laten zijn wordt er vanuit Enterprise Europe Network matchmaking georganiseerd. Niet op de manier die u gewend bent, maar wel net zo effectief. Bovendien krijgt u meer vrijheid in het inplannen van uw gesprekken. De Matchmaking richt zich primair op Duitsland, maar ook matchmaking met bedrijven uit andere landen is in sommige gevallen mogelijk.

Heeft u interesse, stuurt u dan vóór 16 april een mail naar m.plijnaar@wateralliance.nl én janine.kaya@rvo.nl waarin u aangeeft dat u interesse hebt in de matchmaking en de landen van uw interesse. Deze matchmaking wordt georganiseerd door EEN-NL (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) i.s.m. de Sector Group Environment van het Enterprise Europe Network.

Vragen?

Heeft u vragen over de matchmaking tijdens de IFAT, neemt u dan contact op met:

Matthijs Plijnaar | m.plijnaar@wateralliance.nl | +31 (0)6 1288 4530

Janine Kaya| janine.kaya@rvo.nl | +31 (0)6 5074 8095.

14 mei 2018 tot 18 mei 2018
Lokatie: 
Messe Munchen
Stad: 
Munchen
Land: 
Duitsland
Organisatie: 
Enterprise europe Network
Sector: 
Water (topsector)
Kosten: 
Matchmaking vrij van kosten