Matchmaking tijdens de Subcontractors Connect Elmia 2018

Matchmaking tijdens de Elmia Subcontractor Fair

Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de matchmaking die georganiseerd wordt tijdens ‘Elmia Subcontractor Fair 2018’ in Jönköping Zweden. 'Elmia Subcontractor Connect 2018’ is een internationaal georiënteerde vakbeurs en matchmaking die op 13 en 14 november op de Elmia beurs in Jönköping plaats vindt. De beurs kenmerkt zich door een internationale presentatie van leveranciers, afnemers, automatiseerders en onderzoeksinstellingen met bezoekers uit voornamelijk Noord Eurpa en landen rondom de Oostzee. Neem deel aan de matchmaking en bezoek de beurs zodat u het maximale uit uw beursbezoek kunt halen. U kunt onder andere vooraf afspraken maken met interessante deelnemers en uw netwerk uitbreiden.

Waarom deelnemen?

  • Breid uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners.
  • Ontmoet interessante deelnemers in sessies van 25 minuten.
  • Haal het maximale uit uw beursbezoek. Het kunnen voorbereiden van de meet & match gesprekken geeft veel toegevoegde waarde,
  • Op basis van de uitnodigingen wordt een persoonlijke optimaal afsprakenschema's gemaakt welke u per mail wordt toegestuurd.

Vier redenen waarom u mee zou moeten gaan:

  1. 1.200 Exposanten – 15.000 Bezoekers, 82% inkoop decision-makers, 9 van de 10 exposanten hebben nieuwe interessante klantencontacten
  2. GDeelnemers op de beurs en tijdens de matchmaking zijn OEM-ers, TIER 1 en TIER 2 leveranciers
  3. Best kept secret voor zaken doen in Scandinavië in de HTSM / Automotive
  4. Maak kans op een cheque ter waarde van 1000 Euro als tegoedkoming in de reis en verblijfskosten via het "Hosted Buyer Program".

Meer informatie

Voertaal tijdens de matchmaking is Engels en/of Duits.

Uw aanspreekpunt voor deze Enterprise Europe Network Matchmaking is Olaf ter Haar Enterprise Europe Network / Kamer van Koophandel, olaf.ter.haar@kvk.nl

Deelname: 
Bedrijven actief in de maakindustrie als OEM-er of toeleverancier aan de maakindustrie als TIER 1 of TIER 2. Tevens toeleverende industrie gespecialiseerd in ICT, ERP, R&D, in deze maakindustrie.
13 november 2018 tot 14 november 2018
Lokatie: 
Elmia Fair - Hall D, Elmiavägen 15, SE-554 54 JÖNKÖPING, Sweden
Stad: 
Jönköping
Land: 
Zweden
Organisatie: 
Kamer van Koophandel
Sector: 
Industrie / Toelevering
Kosten: 
Deelname aan de matchmaking bedraagt €249,- exclusief belasting voor bedrijven actief in de toelevering buiten Zweden met een geldig BTW nummer. Voor industriële inkopers is deelname gratis.