Matchmaking tijdens de healthcare Brokerage Event op de Medica 2018

Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de internationale beurs en matchmaking die georganiseerd wordt van 12 tot en met 14 november in Düsseldorf op het gebied van medica en ICT. De matchmaking vind plaats tijdens de Medica 2018 in Hall 6 op de eerste verdieping. Deze internationale matchmaking trekt al jaren circa 350 deelnemers uit 40 landen met een totaal van ruim 1150 afspraken op de beurs.

De matchmaking is specifiek gericht op onderzoeksinstellingen, zorgverleners, bedrijven actief in health, ICT en medical en diverse R&D projecten vanuit Europese landen. Neem deel aan de matchmaking zodat u nieuwe contacten kunt leggen door vooraf afspraken maken met interessante deelnemers op het matchmaking platform bij deze conferentie. Voertaal van de gesprekken is Engels.

Voor wie?

Deelname is gericht op de volgende groepen:

 • - Bedrijven actief in health, ICT en medical
 • - Universiteiten
 • - Instituten, zorgverleners, zorg aanbieders en andere organisaties die

Actief zijn in de health sector en op zoek zijn naar commerciële, technische of reseatch samenwerkingen in Europa en daarbuiten.

Waarom deelnemen?

 • Breid uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners of partners voor H2020 onderzoeksprogramma's.
 • Ontmoet interessante deelnemers in gespreks sessies van 20 minuten die u vooraf heeft geselecteerd.
 • Haal het maximale uit uw deelname aan deze conferentie. Het goed voorbereiden van uw matchmakingsgesprekken geeft veel toegevoegde waarde.

Deelnemen is eenvoudig

Maak vooraf een bedrijfsprofiel en diverse samenwerkingsprofielen aan en geef aan met wie u wilt spreken en over welk onderwerp. Tijdens de matchmakingsgesprekken verkent u de samenwerkingsmogelijkheden. Interessante gesprekken zet u later voort op de beursvloer of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uwdeelname. Zo kunt u op één dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële, technische en research samenwerkingen.

Matchmaking

Hoe werkt de matchmaking:

 1. Meldt u aan via de website van B2B Matchmaking "Healthcare Brokerage Event Medica 2018". Aanmelding kan tot 5 november. Indien u via Health Valley Nijmegen of Kamer van Koophandel u aanmeldt, is er een exclusieve korting bij uw aanmelding van 20%.
 2. Maak een kort profiel van uw organisatie en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.
 3. Op basis van de online profielen weet u wat andere deelnemers vragen en aanbieden en boek tot 6 november uw afspraken.
 4. U ontvangt per mail uw afsprakenschema. U kunt inzicht krijgen via de B2Match app, download deze op uw telefoon
 5. De gesprekken duren maximaal 20 minuten. Zo kunt u met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking en H2020 onderzoeksprogramma's.
 6. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:

 • Enterprise Europe Network - Kamer van Koophandel te Eindhoven, Jenk de Jong, jenk.de.jong@kvk.nl
12 november 2018 tot 14 november 2018
Lokatie: 
Messe Düsseldorf, Am Staad (Stockumer Höfe), D-40474 Düsseldorf,
Stad: 
Düsseldorf
Land: 
Duitsland
Organisatie: 
Kamer van Koophandel
Sector: 
ICT / Healtcare / Medisch / Health
Kosten: 
Registratie voor de matchmaking kost 200 Euro voor bedrijven, instellingen en research organisaties. Bent u een startup en actief sinds 1 januari 2016, dan geldt er een gereduceert tarief van 100 Euro. Deelnemers die zich aanmelden via Health Valley Nijmegen / Kamer van Koophandel krijgen een exclusieve korting van 20%.