Matchmaking tijdens de Hannover Messe 2019

Bent u op zoek naar internationale zakenpartners op het gebied van slim en energie-efficiënt produceren, duurzame energie en mobiliteit? En brengt u een bezoek aan de Hannover Messe? Maak dan gebruik van de matchmaking die het Enterprise Europe Network (EEN) organiseert van 1 tot en met 4 april.

Voor wie?

Het evenement richt zich op (innovatieve) mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van slim energie-efficiënt produceren, duurzame energie en mobiliteit. Op de website van de Hannover Messe 2019 vindt u een uitgebreide lijst van onderwerpen. Deze matchmaking biedt u de ideale gelegenheid om op een efficiënte manier internationale zakenpartners te vinden.

Hoe werkt matchmaking?

Op de website van de Hannover Messe kunt u zich aanmelden met een kort profiel. U geeft aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden en kunt u afspraken inboeken.

Gesprekken

Ongeveer 1 week voor de bijeenkomst ontvangt u uw gespreksschema. De gesprekken duren maximaal 20 minuten. Zo kunt u in 4 dagen met meerdere potentiële klanten of partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Als u eerder heeft deelgenomen aan matchmakingsbijeenkomsten via Enterprise Europe Network, dan kunnen wij uw oude profiel opnieuw voor u zichtbaar maken.

Deelname

Meld u vóór 1 maart aan voor gratis toegang. Daarna kost een toegangskaart € 119. Registratie kan tot 17 maart.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Kees Mokveld
E: kees.mokveld@rvo.nl

1 april 2019 tot 4 april 2019
Lokatie: 
Messegelände Hannover, 30521 Hannover, Germany - Hall 2, Stand C01 "tech transfer", matching area
Stad: 
Hannover
Land: 
Duitsland
Organisatie: 
Enterprise Europe Network - RVO.nl
Sector: 
Intelligent Energy
Kosten: 
Gratis toegang bij inschrijving vóór 1 maart, Na 1 maart kost een toegangskaart € 119