Matchmaking event tijdens maritieme vakbeurs SMM 2018

Maak kennis met nieuwe internationale zakenpartners in meet & match gesprekken van 20 minuten tijdens de maritieme vakbeurs SMM 2018 en haal het maximale uit uw beursbezoek.   Presenteer online uw innovatie challenge en doe mee aan de ‘buyer meets supplier’ matchmaking.

Van 4 tot en met 7 september 2018 vindt in Hamburg de SMM plaats, ’s werelds grootste maritieme beurs. De vorige editie trok maar liefst 2200 exposanten en 50.000 bezoekers uit de hele wereld. Tijdens de beurs organiseert het Enterprise Europe Network het matchmaking event MariMatch. In korte gesprekken van maximaal 20 minuten ontmoet u nieuwe internationale business/technology partners en breidt u uw buitenlandse netwerk uit.

Naast het centrale matchmaking programma biedt MariMatch de mogelijkheid om online een innovatie uitdaging te presenteren en deel te nemen aan de “Buyer meets supplier”. Als partner in het Enterprise Europe Network nodigt de Kamer van Koophandel u hier graag voor uit.

Hoe werkt het?

  • Meldt u aan via deze link
  • Vink de programma-onderdelen aan waar u aan wilt deelnemen.
  • Doorzoek de online catalogus en vind interessante samenwerkingspartners.
  • Vraag een gesprek aan èn laat u verrassen door buitenlandse gespreksaanvragen.

Een paar dagen voor het matchmaking event ontvangt u uw persoonlijke afsprakenagenda. Aanmelden kan t/m vrijdag 31 augustus 2018

 

 

6 september 2018 tot 7 september 2018
Lokatie: 
Hamburg Messe Hall B.4, Messeplatz 1 20357 Hamburg
Stad: 
Hamburg
Land: 
Duitsland
Organisatie: 
Enterprise europe Network
Sector: 
Maritieme industrie
Kosten: 
geen