Conferentie en matchmaking event circulaire economie voor textiel en plastics, Brugge België

Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de conferentie en matchmaking die georganiseerd wordt op 13 en 14 november in Brugge op het gebied van circulaire economie voor textiel en plastic. De matchmaking vind plaats tijdens de conferentie van de Centexbel-VKC waarbij alle spelers worden samengebracht om te komen tot een circulaire economie voor textiel en plastic in een internationaal georiënteerd congres en matchmaking. Dit event vindt plaats op 13 en 14 november in het Provinciehuis in Brugge, België. De matchmaking is specifiek gericht op bedrijven, research and develoment organisaties vanuit diverse Europese landen. Neem deel aan de matchmaking zodat u nieuwe contacten kunt leggen door vooraf afspraken maken met interessante deelnemers op het matchmaking platform bij deze conferentie. Voertaal van de conferentie en de matchmaking is Engels.

Onderwerpen tijdens de matchmaking zijn;

 • Circulaire economy
 • Waste reduction
 • Recycling and re-use
 • Processing and sorting techniques
 • Manufacturing
 • Design for / from recyclng

Waarom deelnemen?

 • Breid uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners.
 • Ontmoet interessante deelnemers in sessies van 20 minuten.
 • Haal het maximale uit uw deelname aan deze conferentie. Het goed voorbereiden van uw matchmakingsgesprekken geeft veel toegevoegde waarde.

Deelnemen is eenvoudig

Maak vooraf een bedrijfsprofiel en diverse samenwerkingsprofielen aan en geef aan met wie u wilt spreken en over welk onderwerp. Tijdens de matchmakingsgesprekken verkent u de samenwerkingsmogelijkheden. Interessante gesprekken zet u later voort op locatie of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uwdeelname. Zo kunt u op één dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële, technische en research samenwerkingen.

Matchmaking

Hoe werkt de matchmaking:

 1. Meld u aan via de website van B2B Matchmaking Recycling of Textiles and Plastic 2018. U krijgt 10% Early Bird korting bij aanmelding vóór 15 augustus 2018.
 2. Maak een kort profiel van uw organisatie en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.
 3. Op basis van de online profielen weet u wat andere deelnemers vragen en aanbieden en boek tussen 1 oktober en 14 november uw afspraken.
 4. U ontvangt per mail uw afsprakenschema.
 5. De gesprekken duren maximaal 20 minuten. Zo kunt u met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking.
 6. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:

 • Enterprise Europe Network - Kamer van Koophandel te Amsterdam, Dries Stoel, dries.stoel@kvk.nl
 • Enterprise Europe Network - Kamer van Koophandel te Arnhem Olaf ter Haar, olaf.ter.haar@kvk.nl

Deelname: 

Voor wie is deze beurs interessant? Voor bedrijven, onderzoeksinstellingen en open innovatiecentra actief in de circulaire economie voor plastic en textiel die interesse hebben in deze sector.
Deelname: 
Deelname tot de matchmaking is gratis, echter er dient wel een toegang tot de conferentie te worden betaald. - 2 Daagse conferentie deelname kost 400 Euro, - Deelname op 13 november kost 300 Euro, deelname aan het diner kost additioneel 60 Euro - Deelname op 14 november kost 200 Euro. . Prijzen zijn per persoon. Er is een 10% korting bij inschrijving voor 15 augustus 2018.
13 november 2018 tot 14 november 2018
Lokatie: 
Provinciehuis Boeverbos, Koning Leopold III-laan 41, Brugge, België
Stad: 
Brugge
Land: 
België
Organisatie: 
Enterprise Europe Network - Kamer van Koophandel
Sector: 
Environment Protection
Kosten: 
Er gelden verschillende deelnamekosten tot de conferentie.