Automechanika 2018 Frankfurt, beursbezoek en matchmaking

Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de matchmaking die georganiseerd wordt tijdens ‘Automechanika 2018’ in Frankfurt Duitsland. 'Automechanika 2018’ is een internationaal georiënteerde vakbeurs met een beursvloer, diverse lezingen en matchmaking welke van 11 tot en met 15 september op de Frankfurter Messe plaats vindt. Op donderdag 13 en vrijdag 14 september is er een matchmakingsprogramma voor boezoekrs en standhouders. De beurs kenmerkt zich door een internationale presentatie van leveranciers, afnemers, OEM-ers, automatiseerders en onderzoeksinstellingen met een internationaal bezoekerspubliek. Neem deel aan de matchmaking zodat u het maximale uit uw beursbezoek kunt halen. U kunt onder andere vooraf afspraken maken met interessante deelnemers en uw netwerk uitbreiden.

De matchmaking tijdens de Automechanika richt zich specifiek op de volgende onderwerpen;

  • Automotive parts and components
  • Systems and modules
  • Automotive IT
  • Automotive automation
  • Production and service
  • Automotive R&D

Waarom deelnemen?

  • Breid uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners.
  • Ontmoet interessante deelnemers in sessies van 20 minuten.
  • Haal het maximale uit uw beursbezoek. Het kunnen voorbereiden van de matchmakingsgesprekken geeft veel toegevoegde waarde.

Deelnemen is eenvoudig

Maak vooraf een samenwerkingsprofiel aan en geef aan met wie u wilt spreken en over welk onderwerp. Tijdens de Automechanika 2018 verkent u de samenwerkingsmogelijkheden. Interessante gesprekken zet u later voort op locatie, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek. Zo kunt u op één dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële, technische en research samenwerkingen.

Matchmaking

Hoe werkt de matchmaking:

  1. Meld u aan via de website van B2B Matchmaking Automechanika 2018.
  2. Maak een kort profiel van uw organisatie en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.
  3. Op basis van de online profielen weet u wat andere deelnemers vragen en aanbieden en boekt u vóór dinsdag 11 september afspraken met hen in.
  4. U ontvangt een paar dagen voor de bijeenkomst uw gespreksschema.
  5. De gesprekken duren maximaal 20 minuten. Zo kunt u in 2 dagen met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking.
  6. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:

Deelname: 
Voor wie is deze beurs interessant? Voor bedrijven actief in de automotive sector of die interesse hebben in deze sector is de beurs erg interessant. Specifiek indien u in de volgende onderwerpen werkzaam bent; - Automotive parts and components - Systems and modules - Automotive IT - Automotive automation - Production and service - Automotive R&D
13 september 2018 tot 14 september 2018
Lokatie: 
Congress Center Fair Frankfurt Ludwig-Erhard-Anlage 1 60327 Frankfurt am Main Germany
Stad: 
Frankfurt am Main
Land: 
Duitsland
Organisatie: 
Enterprise Europe Network - Kamer van Koophandel & Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Sector: 
Automotive
Kosten: 
Deelname aan de matchmaking kost 50 Euro. Wilt u tevens gebruik maken van de georganiseerde automotive tour is 70 Euro. Standhouders nemen kostenloos deel aan de matchmaking, deelname aan de automotive tour is 20 Euro. Prijzen zijn p.p. De ticketkosten voor toegang tot de beurs zijn NIET inbegrepen.