Nano & Microtechnologies

Deze sectorgroep richt zich op de topsector High Tech Systemen en Materialen

De groep zoekt en vindt relevante internationale zaken- en/of samenwerkingspartners voor Nederlandse HTSM bedrijven. Dat kunnen collega ondernemers zijn, maar ook universiteiten, multinationals of onderzoeksinstellingen.

Focus

Er zijn verschillende manieren om deze matches tussen Nederlandse bedrijven en buitenlandse partners tot stand te brengen. Allereerst via individuele matchmaking, dat betekent dat wij gericht op uw specifieke wens in ons netwerk op zoek gaan naar mogelijk geinteresseerde partijen. Daarnaast doen wij dat ook via collectieve matchmaking, zoals de Brokerage Events. Deelnemers komen in contact met andere spelers uit de sector, zoals bijvoorbeeld onze Brokerage Events tijdens de Hannover Messe, de Semicon Europe en de Micronora. Tenslotte organiseren wij company missions waarbij wij gezamenlijk een regio bezoeken die te boek staat als HTSM hotspot.

De sectorgroep Nano & Microtechnologies bestaat uit 25 adviseurs met een sterk netwerk in de eigen regio. Dit netwerk gebruiken wij om u in contact te brengen met de partner die u zoekt!