Virtuele partnering voor biotechnologie & farmaceutische bedrijven uit EU en Japan

De prefectuur Osaka en het EU-Japan Center for Industrial Cooperation organiseren ism het Enterprise Europe Network en het Nederlandse consulaat-generaal in Osaka voor de zesde keer de “Biotech & Pharma Virtual Partnering Conference 2021” voor bedrijven uit Japan en Europa. Dit jaar is het een virtueel evenement waarbij gesprekken kunnen plaatsvinden van 27 t/m 30 september.

Focus

Bedrijven die actief zijn op de volgende gebieden en op zoek zijn naar samenwerkingspartners kunnen zich aanmelden voor deze matchmaking:

1. ‘Drug discovery’ en ‘drug discovery support’
2. Regenerative geneeskunde
3. ‘Therapeutic agents, diagnostic agents’
4. ‘Artifical Intellegence’ and ‘Internet of Things’ technologie in relatie tot de drie bovengenoemde thema’s.

Deelname

De website https://bio-pharma-osaka-2021.b2match.io/  faciliteert de deelnemers bij het maken van de afspraken en hun online meetings. Geef een duidelijke beschrijving van uw bedrijf, technologie en ook een duidelijke beeld van de zaken- of onderzoekspartners die u zoekt. Zodra de organisatie bevestigt dat u kunt deelnemen kunt u zien wie de andere deelnemers zijn en direct beginnen met het versturen van uitnodigingen om afspraken te maken. U kunt dan uiteraard ook gespreksverzoeken ontvangen. U plant gezamenlijk een tijd en stelt daarmee een persoonlijke gespreksagenda samen.

Deelname aan deze virtuele partnering is kosteloos en de uiterste datum voor inschrijving is 21 september.

27 september 2021 tot 30 september 2021
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Japan
Organisatie: 
Enterprise Europe Network - Japan
Sector: 
Lifescience & Health
Kosten: 
Deelname is gratis