Online matchmaking en Nederlands Paviljoen rond MEDICA 2020

Werkt u in de medische sector? Wilt u uw netwerk uitbreiden en nieuwe zakenpartners ontmoeten? Neem van 22 oktober tot en met 29 maart deel aan de online matchmaking. Of meld u aan voor het Nederlandse Paviljoen tijdens de digitale beurs MEDICA, die van 16 tot en met 19 november plaatsvindt.

Voor wie?

Bedrijven en onderzoekers gaan tijdens de matchmaking en de beurs op zoek naar partners voor onderzoek, productontwikkeling, licentie-overeenkomsten en andere samenwerkingsvormen.

Hoe werkt matchmaking?

Enterprise Europe Network (EEN) organiseert de matchmaking. Bij aanmelding maakt u een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aan. Op basis van de onlineprofielen weet u wat partijen vragen en te bieden hebben. U verstuurt en ontvangt uitnodigingen voor videogesprekken. De gesprekken duren 30 minuten. Vanuit uw persoonlijke afsprakenoverzicht start u de gesprekken.

Plannen van gesprekken

De videogesprekken plant u samen in. U kunt de gesprekken op verschillende momenten plannen, namelijk:

  • vóór MEDICA: op 22 oktober en 3 november
  • tijdens MEDICA: van 16 t/m 19 november
  • na MEDICA: op 14 en 27 januari, 16 februari, en op 11 en 29 maart.

Webinars

EEN biedt ook webinars aan over verschillende onderwerpen. Een overzicht van deze digitale presentaties vindt u op de website van de matchmaking. De agenda wordt de komende maanden aangevuld. Deelnemers aan de matchmaking worden op de hoogte gehouden van de toegevoegde presentaties.

Nederlands Paviljoen

In opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert Task Force Health Care (TFHC) een digitaal Nederlands Paviljoen tijdens MEDICA. TFHC heeft een programma samengesteld voor ondernemers die digitaal op de beurs aanwezig zijn en gebruik willen maken van netwerkevenementen van het Paviljoen. Kijk voor het programma op de website van TFHC.

Deelname en kosten

Meld u aan voor matchmaking. Dit kan tot 19 november. Deelname kost:

  • € 100 excl. btw voor Nederlandse bedrijven, onderzoeksorganisaties en universiteiten;
  • € 50 excl. btw voor Nederlandse start-ups, gevestigd na 01-01-2017;
  • gratis voor investeerders, 'business angels' (informele investeerders), importeurs en inkopers.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:
Michelle Lemmers, Enterprise European Network, RVO
E: michelle.lemmers@rvo.nl

22 oktober 2020 tot 29 maart 2021
Land: 
Duitsland Online
Sector: 
Lifescience & Health
Kosten: 
€ 100 excl. btw voor Nederlandse bedrijven, onderzoeksorganisaties en universiteiten, € 50 excl. btw voor Nederlandse start-ups, gevestigd na 01-01-2017, gratis voor investeerders, 'business angels' (informele investeerders), importeurs en inkopers.