Informatie- en matchmakingbijeenkomst Eureka call Cell-Based Technologies

Houdt u zich als life sciences ondernemer of onderzoeker bezig met cell-based technologieën? Bent u geïnteresseerd in de samenwerkingsmogelijkheden met Vlaamse partners? Meld u zich dan aan voor deze informatie- en matchmakingbijeenkomst op 1 december 2021.

Nederland en Vlaanderen lanceren een gezamenlijke subsidiecall. De focus van deze oproep ligt op het stimuleren van publiek-privaat onderzoek en innovatie binnen het thema Cell-Based Technologies. Voorbeelden van deze technologieën zijn cel- en gentherapie, humane ziektemodellen, tissue engineered producten en de noodzakelijke kwaliteits-, veiligheids- en werkzaamheidsnormen voor gepersonaliseerde geneeskunde. Voor gepersonaliseerde geneeskunde vormen celgebaseerde technologieën de onderliggende basis.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor bedrijven en onderzoeksinstellingen die van plan zijn een aanvraag in te dienen voor de Eureka Cell-Based Technologies call Vlaanderen - Nederland.

Programma

Tijdens de bijeenkomst maakt u kennis met het Vlaamse Life Sciences & Health ecosysteem en geven wij u informatie over de Eureka-call.
Daarnaast kunt u uw expertise en/of projectidee pitchen en tijdens de 1-op-1 gesprekken contact leggen met potentiële samenwerkingspartners in Vlaanderen en Nederland.

Lees meer over het programma en de matchmaking op de website van B2match.

Aanmelden

Meld u voor 1 december 2021 online aan via de website van B2match.

Meer weten?

Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met:

Lees meer over de Cell-Based Technologies Vlaanderen - Nederland

 

1 december 2021
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Nederland
Organisatie: 
Enterprise europe Network
Sector: 
Lifescience & Health
Kosten: 
Deelname is gratis