Global Innovation Summit 2021

De Global Innovation Summit is een internationale ontmoetingsplaats voor bedrijven en innovators om kennis te delen en uit te wisselen, te netwerken, samen te werken en toekomstige groeimogelijkheden voor bedrijven veilig te stellen. Bedrijven van over de hele wereld komen samen en delen hun onderscheidende inzichten en samenwerkingsoplossingen. Internationale sprekers zullen hun opwindende verhalen vertellen, de groei en de reis van hun ideeën en innovaties delen. Je gaat netwerken in je eigen interessegebied en expertise. Deelname is kosteloos.

Belangrijkste onderwerpen:

Groene transitie

De Green Deal als economisch, ecologisch en sociaal transformatieproces is een van de centrale stukken van het politieke debat op zowel internationaal als nationaal niveau. Een van de doelstellingen van de top is het ondersteunen van de innovatieve ontwikkelingen richting groene transitie en het daarmee samenhangende belang van de rol van onderzoeks- en innovatieprogramma's.

Post COVID

De wederopbouw van de economie en de internationale samenwerking na de Coronacrisis zullen in 2021 een belangrijke rol spelen. Het doel van de top is om de situatie een jaar na het uitbreken van de Coronacrisis te inventariseren en na te denken over de daaruit voortvloeiende gevolgen voor het Europese en internationaal economisch en RTI-systeem.

Digitale transformatie

Digitale transitie en de impact ervan is een andere prioriteit van de top van dit jaar. Hier proberen we het netwerken tussen innovatieve internationale MKB's en wereldwijde bedrijven uit het Eureka-netwerk te bevorderen tijdens een gestructureerde uitwisseling van innovatieve ideeën met betrekking tot digitale en duurzame ontwikkelingsdoelen.

Deelname is kosteloos

We plannen een virtueel evenement met beperkte aanwezigheid ter plaatse en onbeperkte virtuele aanwezigheid. Afhankelijk van de steeds veranderende COVID-19-regelgeving voor live-evenementen, zullen we zo flexibel mogelijk reageren op het aantal deelnemers dat persoonlijk deel kan nemen aan # GIS2021. We zullen alle nodige veiligheidsmaatregelen bieden voor onze bezoekers ter plaatse van over de hele wereld.

Ga voor meer informatie over # GIS2021, de sprekers en een meer gedetailleerde agenda naar https://www.gis2021.com/

18 mei 2021 tot 20 mei 2021
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Oostenrijk
Organisatie: 
Enterprise Europe Network - RVO.nl
Kosten: 
Deelname is gratis