Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 

Online matchmaking en Nederlands Paviljoen rond MEDICA 2020

Werkt u in de medische sector? Wilt u uw netwerk uitbreiden en nieuwe zakenpartners ontmoeten? Neem van 22 oktober tot en met 29 maart deel aan de online matchmaking. Of meld u aan voor het Nederlandse Paviljoen tijdens de digitale beurs MEDICA, die van 16 tot en met 19 november plaatsvindt.

22 oktober 2020 tot 29 maart 2021
Land: 
Duitsland Online

Online matchmaking - Free From Food & Packaging Asia

Bent u actief op het gebied van onder andere glutenvrije en lactosevrije voeding of plasticvrije verpakkingsmiddelen? En wilt u ondernemers zoals uzelf ontmoeten uit Europa en Azië? Doe dan mee aan de online matchmaking op 10, 11 en 12 maart.

10 maart 2021 tot 12 maart 2021
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Azië

Virtuele handelsmissie Golfregio – Verenigde Arabische Emiraten, Oman

Heeft u innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de sectoren water, energie, voedsel of gezondheid? En wilt u zakendoen en contacten op- of uitbouwen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), Oman? Neem dan van 22 maart tot en met 1 april 2021 deel aan deze virtuele handelsmissie met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

22 maart 2021 tot 1 april 2021
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Golfregio

Matchmaking tijdens SoftWareDays 2021

Matchmaking  tijdens SoftWareDays 2021 -  Future of digital business

OnLine Event – 10 t/m12 mei Wenen Oostenrijk

Doe mee om te internationaliseren en te innoveren Welkom bij de 6e Internationale B2B Software Dagen, georganiseerd door FFG, WKO / Advantage Austria, het Vienna Business Agency en TU Wien in samenwerking met het Enterprise Europe Network (EEN)  en het go-international initiatief.

Maak van de gelegenheid gebruik:

12 mei 2021 tot 14 mei 2021
Lokatie: 
OnLine event
Stad: 
Wenen
Land: 
Oostenrijk