Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 
Land
Sector

Matchmaking tijdens Kunststoffenbeurs 2019

Op 25 en 26 september vindt de 21ste editie van de Kunststoffenbeurs plaats, dé plaats voor het ontmoeten van partijen die zich bezig houden binnen de hele keten van kunststoffen en kunststofverwerking. Het event dat bestaat uit een beursvloer met exposanten, een conferentie en georganiseerde 1 op 1 matchmaking biedt volop mogelijkheden voor het vinden van de juiste partijen en innovatieve oplossingen op het gebied van kunststoffen.

25 september 2019 tot 26 september 2019
Lokatie: 
NH Conference Centre Koningshof, Locht 117 Veldhoven
Stad: 
Eindhoven
Land: 
Nederland

Quantum Industry Day in Switzerland 2019

The Quantum Industry Day gathers academic and industrial R&D to foster exchange and accelerate the development of new quantum products. The organized matchmaking offers participants the possibility to meet each other during lunchtime.

4 oktober 2019
Lokatie: 
Technoparkstrasse 1, 8005 Zurich, Switzerland
Stad: 
Zurich
Land: 
Zwitserland

Matchmaking tijdens MAP-Expo 2019

Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de matchmaking die georganiseerd wordt gedurende de MAP-Expo 2019 op 9 en 10 oktober in het Beursgebouw in Eindhoven. De MAP-Expo 2019 dé Europese vakbeurs voor de complete waardeketen van medicinale en aromatische planten.

9 oktober 2019 tot 10 oktober 2019
Lokatie: 
Beursgebouw, Lardinoisstraat 10, Eindhoven
Stad: 
Eindhoven
Land: 
Nederland

Wijn en delicatessen missie naar Napels Italië

Inkopers van wijn en delicatessen uit Nederland, Zweden, Finland en Denemarken worden uitgenodigd om deel te nemen aan een missie naar Italië op 5 en 6 november a.s.

5 november 2019 tot 6 november 2019
Lokatie: 
Regio Campania (regio rondom Napels)
Stad: 
Napels
Land: 
Italië

MariMatch Europort 2019

Maak kennis met nieuwe zakenpartners en breid je onderzoeks –en innovatienetwerk in de maritieme sector uit tijdens Nederlands grootste maritieme beurs, Europort.

6 november 2019 tot 7 november 2019
Lokatie: 
Rotterdam Ahoy
Stad: 
Rotterdam
Land: 
Nederland

Pagina's