Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 
Land
Sector

Eureka stakeholder conference Matchmaking

Geïnteresseerd in Eurostars of een van de Eureka-clusters om een internationaal project op te zetten? Wilt u meepraten over de inhoud en de opzet van de instrumenten? Kom dan in september naar de Eureka stakeholderconferentie: Creating ecosystems for innovation. En doe mee aan de Matchmaking!

5 september 2019
Lokatie: 
DeLaMar Theater, Marnixstraat 402
Stad: 
Amsterdam
Land: 
Nederland

Matchmaking tijdens DutchPhotonicsEvent 2019

Op dinsdag 10 september 2019 vindt het DutchPhotonisEvent voor de 13e keer plaats. Dé ontmoetingsplaats voor specialisten op het gebied van fotonica, zoals onderzoekers, ontwikkelaars en ontwerpers, maar ook inkopers en gebruikers uit met name de Belenelux en Duitsland. Het DutchPhotonicsEvent 2019 bestaat uit een beurs, conferentie en een matchmaking met georganiseerde 1 op 1 gesprekken. De ideale plaats om nieuwe partijen te ontmoeten om mee samen te werken aan vraagstukken op het gebied van fotonica.

10 september 2019
Lokatie: 
Aula Conference Centre, Mekelweg 5 2628 CC Delft
Stad: 
Delft
Land: 
Nederland

Matchmaking tijdens HUSUM Wind Match 2019

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee of wind op land? Enterprise Europe Network (EEN) organiseert op 11 september een matchmakingevenement tijdens de HUSUM Wind 2019 in Husum, Noord-Duitsland.

11 september 2019
Lokatie: 
Husum Messe, Am Messeplatz 12 - 18
Stad: 
Husum
Land: 
Duitsland

Matchmaking tijdens Kunststoffenbeurs 2019

Op 25 en 26 september vindt de 21ste editie van de Kunststoffenbeurs plaats, dé plaats voor het ontmoeten van partijen die zich bezig houden binnen de hele keten van kunststoffen en kunststofverwerking. Het event dat bestaat uit een beursvloer met exposanten, een conferentie en georganiseerde 1 op 1 matchmaking biedt volop mogelijkheden voor het vinden van de juiste partijen en innovatieve oplossingen op het gebied van kunststoffen.

25 september 2019 tot 26 september 2019
Lokatie: 
NH Conference Centre Koningshof, Locht 117 Veldhoven
Stad: 
Eindhoven
Land: 
Nederland

Matchmaking tijdens MAP-Expo 2019

Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de matchmaking die georganiseerd wordt gedurende de MAP-Expo 2019 op 9 en 10 oktober in het Beursgebouw in Eindhoven. De MAP-Expo 2019 dé Europese vakbeurs voor de complete waardeketen van medicinale en aromatische planten.

9 oktober 2019 tot 10 oktober 2019
Lokatie: 
Beursgebouw, Lardinoisstraat 10, Eindhoven
Stad: 
Eindhoven
Land: 
Nederland

Pagina's