Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 

NiederlandeTag

Op woensdag 21 april 2021 organiseert de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) in samenwerking met de IHK Nord-Westfalen voor de 3e keer de NiederlandeTag (voorheen HollandTag).

21 april 2021
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Duitsland

Virtuele matchmaking tijdens Connect Day

Connect Day brengt startups in contact met gevestigde bedrijven om innovatie te versnellen. Het Enterprise  Europe Network organiseert tijdens Connect Day matchmaking gesprekken om ondernemers te helpen bij het vinden van samenwerkingspartners. De Connect Day(s) vinden online plaats op 3,6 en 12 mei.

3 mei 2021 tot 12 mei 2021
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Oostenrijk

Matchmaking tijdens SoftWareDays 2021

Matchmaking  tijdens SoftWareDays 2021 -  Future of digital business

OnLine Event – 10 t/m12 mei Wenen Oostenrijk

Doe mee om te internationaliseren en te innoveren Welkom bij de 6e Internationale B2B Software Dagen, georganiseerd door FFG, WKO / Advantage Austria, het Vienna Business Agency en TU Wien in samenwerking met het Enterprise Europe Network (EEN)  en het go-international initiatief.

Maak van de gelegenheid gebruik:

12 mei 2021 tot 14 mei 2021
Lokatie: 
OnLine event
Stad: 
Wenen
Land: 
Oostenrijk

Virtuele matchmaking Life Sciences en Health tijdens Bionnale

Tijdens de Bionnale 2021, DE ontmoetingsplaats voor de Life Sciences en Health sector in en rond Berlijn organiseert Enterprise  Europe Network een matchmaking evenement om ondernemers en onderzoekers te ondersteunen bij het vinden van  samenwerkingspartners. Het programma biedt virtuele informatiesessies, bedrijfspresentaties en een virtuele beursvloer en optioneel het virtueel bijwonen van de Charité BIH Entrepreneurship Summit op 11 mei.

12 mei 2021
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Duitsland

Global Innovation Summit 2021

De Global Innovation Summit is een internationale ontmoetingsplaats voor bedrijven en innovators om kennis te delen en uit te wisselen, te netwerken, samen te werken en toekomstige groeimogelijkheden voor bedrijven veilig te stellen. Bedrijven van over de hele wereld komen samen en delen hun onderscheidende inzichten en samenwerkingsoplossingen. Internationale sprekers zullen hun opwindende verhalen vertellen, de groei en de reis van hun ideeën en innovaties delen. Je gaat netwerken in je eigen interessegebied en expertise. Deelname is kosteloos.

18 mei 2021 tot 20 mei 2021
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Oostenrijk

Pagina's