Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 

FUTURE OF WORKWEAR Internationale matchmaking voor ondernemers in werkkleding die samenwerkingnpartners zoeken in Duitsland

In de voetsporen van eerdere succesvolle evenementen op het gebied van textiel en mode en veiligheid en beveiliging op de werkplek, nodigt Enterprise Europe Network (EEN) u graag uit om deel te nemen aan het evenement gewijd aan werkkleding.

We nodigen je uit om deel uit te maken van dit evenement en de spannende workshops, lezingen, discussies en matchmakingen die tijdens dit evenement zullen plaatsvinden.

1 oktober 2021 tot 30 november 2021
Lokatie: 
Virtueel

Turning Contacts Into Contracts-Virtual B2B Event/Matchmaking voor ondernemers die opzoek zijn naar leveranciers in Turkije en Service

Enterprise Europe Network nodigt jou uit  voor het "Turning Contacts Into Contracts-Virtual B2B Event", 1-5 november 2021. Dit is een online matchmaking-evenement voor  MKB, universiteiten, R&D-instellingen, startups, clusters, verenigingen, agentschappen, publieke en private organisaties. 
Relevante sectoren
• ICT & Software & digitale diensten
• Geneeskunde & gezondheidszorg & farma
• Meubelen
• Eten & drinken
• Gieten en bewerken

 

1 november 2021 tot 5 november 2021
Land: 
Online

Waterstof Matchmaking tijdens de H2World in Zuid Korea

Bent u actief op het gebied van waterstof? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Zuid Korea te verkennen? Meld u dan aan voor dit hybride evenement dat plaatsvindt tijdens de H2World en de International Hydrogen Energy Exhibition & Forum in Zuid-Korea tussen 10 en 19 november.

10 november 2021 tot 19 november 2021
Lokatie: 
Hybride
Land: 
Zuid Korea

Torino Fashion Match 2021

Om concurrerend te kunnen blijven is het belangrijk om nieuwe relaties op te doen die interessant kunnen zijn voor je netwerk. Voor kleine ondernemers is het vaak lastig juiste zakenpartners te vinden die betrouwbaar zijn en waarmee het ook nog eens klikt. KVK ondersteunt met Enterprise Europe Network ondernemers gericht bij het vinden van relevante zakenpartners, ook in de mode en textielsector.

Ontmoet potentiële internationale zakenpartners tijdens de online editie Torino Fashion Match.  Torino Fashion Match is een internationale matchmaking met deelnemers vanuit de hele wereld. 

15 november 2021 tot 19 november 2021
Land: 
Online

Connecting Ambitions in Sport & Entertainment 2021

Op 24 en 25 november 2021 organiseren EPSI & TWIST in samenwerking met het Enterprise Europe Network het Connecting Ambitions in Sport & Entertainment 2021 matchmaking event tijdens de Connecting European Ambitions in Sport & Entertainment conferentie in Spa-Francorchamps van 23 tot 26 november. Het evenement brengt sport, media en technologie samen om innovatie extra te stimuleren.

24 november 2021 tot 25 november 2021
Lokatie: 
Route du circuit 55 4970
Stad: 
SPA
Land: 
België