Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 

Taiwan Green and ICT forum and matchmaking

Wilt u zakendoen in Taiwan? En wilt u nieuwe zakelijke contacten opdoen? Neem dan 22 t/m 30 september 2021 deel aan de Enterprise Europe Network 2021 Environment and Information Communication Forum and Matchmaking Meeting.

22 september 2021 tot 30 september 2021
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Taiwan

Virtuele partnering voor biotechnologie & farmaceutische bedrijven uit EU en Japan

De prefectuur Osaka en het EU-Japan Center for Industrial Cooperation organiseren ism het Enterprise Europe Network en het Nederlandse consulaat-generaal in Osaka voor de zesde keer de “Biotech & Pharma Virtual Partnering Conference 2021” voor bedrijven uit Japan en Europa. Dit jaar is het een virtueel evenement waarbij gesprekken kunnen plaatsvinden van 27 t/m 30 september.

27 september 2021 tot 30 september 2021
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Japan

FUTURE OF WORKWEAR Internationale matchmaking voor ondernemers in werkkleding die samenwerkingnpartners zoeken in Duitsland

In de voetsporen van eerdere succesvolle evenementen op het gebied van textiel en mode en veiligheid en beveiliging op de werkplek, nodigt Enterprise Europe Network (EEN) u graag uit om deel te nemen aan het evenement gewijd aan werkkleding.

We nodigen je uit om deel uit te maken van dit evenement en de spannende workshops, lezingen, discussies en matchmakingen die tijdens dit evenement zullen plaatsvinden.

1 oktober 2021 tot 30 november 2021
Lokatie: 
Virtueel

Turning Contacts Into Contracts-Virtual B2B Event/Matchmaking voor ondernemers die opzoek zijn naar leveranciers in Turkije en Service

Enterprise Europe Network nodigt jou uit  voor het "Turning Contacts Into Contracts-Virtual B2B Event", 1-5 november 2021. Dit is een online matchmaking-evenement voor  MKB, universiteiten, R&D-instellingen, startups, clusters, verenigingen, agentschappen, publieke en private organisaties. 
Relevante sectoren
• ICT & Software & digitale diensten
• Geneeskunde & gezondheidszorg & farma
• Meubelen
• Eten & drinken
• Gieten en bewerken

 

1 november 2021 tot 5 november 2021
Land: 
Online

Torino Fashion Match 2021

Om concurrerend te kunnen blijven is het belangrijk om nieuwe relaties op te doen die interessant kunnen zijn voor je netwerk. Voor kleine ondernemers is het vaak lastig juiste zakenpartners te vinden die betrouwbaar zijn en waarmee het ook nog eens klikt. KVK ondersteunt met Enterprise Europe Network ondernemers gericht bij het vinden van relevante zakenpartners, ook in de mode en textielsector.

Ontmoet potentiële internationale zakenpartners tijdens de online editie Torino Fashion Match.  Torino Fashion Match is een internationale matchmaking met deelnemers vanuit de hele wereld. 

15 november 2021 tot 19 november 2021
Land: 
Online