Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 

Co-Matching 2021 Business Matchmaking Event

Met genoegen informeren wij u over “Co-Matching 2021 Business Matchmaking Event” dat op 25 augustus 2021 zal worden georganiseerd.

Het Co-Matching-evenement wordt virtueel georganiseerd via de b2match-tool en deelnemers kunnen overal online verbinding maken en vertegenwoordigers van Turkse en buitenlandse bedrijven in de relevante sectoren ontmoeten en mogelijke samenwerkingen evalueren.

25 augustus 2021
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Online

Ontmoet internationale zakenpartners tijdens PotatoEurope

Werkt u in de aardappelteelt of de aardappelketen en bent u op zoek naar internationale zakenpartners? Neem dan op 1 en 2 september deel aan de b2b-matchmaking tijdens PotatoEurope in Lelystad.

1 september 2021 tot 2 september 2021
Lokatie: 
Wageningen University & Research - Open Teelten Edelhertweg 1
Stad: 
Lelystad
Land: 
Nederland

Innovatiemissies waterstof Zuid-Korea

Bent u actief op het gebied van waterstof? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Zuid-Korea (verder) te verkennen? Meld u dan aan voor deze innovatiemissie die plaats vindt van 8 tot en met 10 september 2021. 

8 september 2021 tot 10 september 2021
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Zuid-Korea

Kunststoffenbeurs and Materials + Eurofinish + Surface 2021

This international event is focused on latest developments related to plastic processing, materials and surface treatment  and related researchers, business partners, suppliers and intermediaries.

15 september 2021 tot 16 september 2021
Lokatie: 
Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Stad: 
's-Hertogenbosch
Land: 
Nederland

Virtuele partnering voor biotechnologie & farmaceutische bedrijven uit EU en Japan

De prefectuur Osaka en het EU-Japan Center for Industrial Cooperation organiseren ism het Enterprise Europe Network en het Nederlandse consulaat-generaal in Osaka voor de zesde keer de “Biotech & Pharma Virtual Partnering Conference 2021” voor bedrijven uit Japan en Europa. Dit jaar is het een virtueel evenement waarbij gesprekken kunnen plaatsvinden van 27 t/m 30 september.

27 september 2021 tot 30 september 2021
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Japan

Pagina's