10 jaar Enterprise Europe Network

In 2018 viert het Enterprise Europe Network zijn tiende verjaardag. Om deze mijlpaal niet ongehoord voorbij te laten, vieren netwerkpartners over de hele wereld dit samen met enkele van de 2,6 miljoen MKB’ers die zij hebben geholpen om internationaal te innoveren en te groeien.

Wie heeft het Enterprise Europe Network geholpen?

De 600 partnerorganisaties van het netwerk, zijn perfect gepositioneerd om bedrijven uit tientallen sectoren uit alle hoeken van de EU te ondersteunen. Netwerkadviseurs ondersteunen bedrijven in sectoren van landbouw tot kunstmatige intelligentie met praktisch advies en betrouwbare verbindingen. Hun unieke combinatie van lokale kennis en wereldwijd bereik heeft ertoe geleid dat duizenden bedrijven toegang hebben gekregen tot internationale markten en hun bedrijven verder en sneller hebben kunnen laten groeien.

Hoe heeft het Enterprise Europe Network bedrijven geholpen?

  • Bijna een half miljoen bedrijven hebben geprofiteerd van persoonlijk zakelijk advies dat hen heeft geholpen hun internationale potentieel te vergroten. Ontdek hoe het netwerk het Spaanse bedrijf Robotnik hielp internationaal succes te behalen
  • Meer dan 230.000 bedrijven hebben 700.000 internationale zakelijke contacten gelegd via netwerkgestuurde initiatieven zoals brokerage-evenementen en bedrijfsmissies. Ontdek hoe het netwerk het Poolse bedrijf Agromat hielp contact te leggen met bedrijven in de hele EU.
  • Bijna 10.000 bedrijven hebben al geprofiteerd van op maat gemaakte innovatieondersteunende diensten die in 2014 zijn geïntroduceerd. Nog meer high-potential bedrijven profiteren al van gerichte scale-up services die in 2017 zijn geïntroduceerd. Ontdek hoe het netwerk het Nederlandse bedrijf Heliox heeft ondersteund zijn innovatieve technologie op het wereldtoneel.

Waarom Enterprise Europe Network?

Dit zijn slechts enkele van de bedrijven die geholpen zijn met de ondersteuning van het Enterprise Europe Network. Bedrijven in heel Europa en daarbuiten zien het Enterprise Europe Network als een betrouwbare partner met een bewezen staat van dienst in het helpen van bedrijven bij het realiseren van hun internationale ambities.

Dus als u op zoek bent naar ondersteuning om uw bedrijf te laten groeien, dan kan het Enterprise Europe Network u helpen. Neem contact op met ons op!

 

woensdag, 25 april, 2018