Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 
Land
Sector

Offshore Energy 2018

Bent u opzoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van offshore energy - olie, gas, wind op zee en andere maritieme energiebronnen? Enterprise Europe Network (EEN) organiseert op 23 en 24 oktober 2018 een internationaal matchmaking. Dit vindt plaats tijdens het internationale maritieme energie event Offshore Energy in Amsterdam.

23 oktober 2018 tot 24 oktober 2018
Lokatie: 
RAI Amsterdam Europaplein 2
Stad: 
Amsterdam
Land: 
Nederland

Company Mission Optics & Life Sciences naar de Jena high-tech regio

In samenwerking met de clusters MinacNed uit Nederland en medways uit Duitsland organiseert het Enterprise Europe Network een 2-daagse company mission naar de Jena high-tech regio. Jena, de thuishaven van high-tech gigant ZEISS, kenmerkt zich door een hoog ontwikkeld innovatief eco-systeem van toeleveranciers, spin-offs, start-ups en onderzoeks faciliteiten.

Deelnemers aan deze missie krijgen de mogelijkheid kennis te maken met vooraf geselecteerde bedrijven en kennisinstituten die hun faciliteiten en laboratoria openstellen en hun onderzoeks- en samenwerkingsprojecten presenteren.

Tevens kunt u tijdens individuele matchmaking met de Duitse deelnemers de mogelijkheden tot toekomstige samenwerkingsverbanden bespreken.

29 oktober 2018 tot 30 oktober 2018
Lokatie: 
Jena high-tech regio
Stad: 
Jena
Land: 
Duitsland

Matchmaking tijdens Recycling Technology Dortmund

Bent u opzoek naar potentiele internationale samenwerkingspartners op het gebied van recycling en fabrikanten van recycling apparatuur? Dan is is dit event een uitstekende kans om op een snelle en efficiënte manier een groot aantal gesprekken te voeren met potentiele zakenpartners.

8 november 2018
Lokatie: 
Messe Dortmund, Rheinlanddamm 200, D-44139 Dortmund Halle 4, 5, 6 & 7
Stad: 
Dortmund
Land: 
Duitsland

Conferentie en matchmaking event circulaire economie voor textiel en plastics, Brugge België

Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de conferentie en matchmaking die georganiseerd wordt op 13 en 14 november in Brugge op het gebied van circulaire economie voor textiel en plastic. De matchmaking vind plaats tijdens de conferentie van de Centexbel-VKC waarbij alle spelers worden samengebracht om te komen tot een circulaire economie voor textiel en plastic in een internationaal georiënteerd congres en matchmaking

13 november 2018 tot 14 november 2018
Lokatie: 
Provinciehuis Boeverbos, Koning Leopold III-laan 41, Brugge, België
Stad: 
Brugge
Land: 
België

Matchmaking tijdens de International Textile Conference 2018 - Aachen Duitsland

Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de internationale conferentie en matchmaking die georganiseerd wordt op 29 en 30 november in Aken op het gebied van textiel en innovatie. De matchmaking vind plaats tijdens de conferentie "Aachen - Dresden - Denkendorf International Textile Conference" met als thema "Turning Fibers into Value" en gastland Italië.

29 november 2018 tot 30 november 2018
Lokatie: 
Eurogress Aachen: Monheimsallee 48, 52062 Aachen, Duitsland
Stad: 
Aachen (Aken)
Land: 
Duitsland