The TUSExpo – Robo Business Europe Matchmaking 2018

Op 14 en 15 februari  organiseert de Kamer van Koophandel partner  Enterprise Europe Network  een matchmakingevent tijdens TUS Expo and RoboBusiness Europe 2018. Deze matchmaking biedt ondernemers en onderzoekers de ideale gelegenheid om potentiële internationale zakenpartners, partners voor (technologische) samenwerking of onderzoek te ontmoeten uit de Unmanned Systems sector & Global Robotics industry.

 

Hoe werkt het?

Via deze website kunt u zich aanmelden en in een kort profiel uw organisatie beschrijven en aangeven welke technologie, producten of diensten u zoekt of kan aanbieden. Op basis van de onlineprofielen weet u wat partijen vragen en te bieden hebben en kunnen deelnemers voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken. Ongeveer één week voor het evenement ontvangt u uw gespreksschema met gesprekken. De geplande gesprekken duren telkens 30 minuten. Zo kunt u op één dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Op deze wijze haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Organisatie en partners

De Kamer van Koophandel partner van Enterprise Europe Network organiseert de matchmaking en doen dit in samenwerking met Robobusinessmedia.

Deelname

Deelname aan de matchmaking is vrij van kosten. Hieronder treft u de link voor meer informatie en het aanmelden. Meer info

Datum en locatie

De matchmaking  is op 14 en 15 februari, 10:00 – 12:30 en 14:00 – 16:30, bij het  World Trade Centre in Rotterdam.

14 februari 2018 tot 15 februari 2018
Lokatie: 
World Trade Centre
Stad: 
Rotterdam
Land: 
Nederland