Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 

Online matchmaking en Nederlands Paviljoen rond MEDICA 2020

Werkt u in de medische sector? Wilt u uw netwerk uitbreiden en nieuwe zakenpartners ontmoeten? Neem van 22 oktober tot en met 29 maart deel aan de online matchmaking. Of meld u aan voor het Nederlandse Paviljoen tijdens de digitale beurs MEDICA, die van 16 tot en met 19 november plaatsvindt.

22 oktober 2020 tot 29 maart 2021
Land: 
Duitsland Online

Online matchmaking en webinars over functionele voedingsmiddelen

Bent u actief op het gebied van functionele voedingsmiddelen, zoals bijvoorbeeld gluten- of lactosevrije producten? Neem dan van 24 tot en met 26 november deel aan de gratis online matchmaking en webinars die Enterprise Europe Network (EEN) voor u organiseert.

24 november 2020 tot 26 november 2020
Land: 
Online

Virtuele missie kunstmatige intelligentie naar Frankrijk

Wil uw organisatie de samenwerking aangaan, een netwerk opbouwen en/of de Franse markt verkennen op het gebied van Artificiële Intelligentie (AI)? Wij organiseren in samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een online AI-missie tussen Frankrijk en Nederland.

25 januari 2021 tot 26 januari 2021
Stad: 
Online event
Land: 
Nederland

Virtuele handelsmissie digitale economie Japan

Wilt u zakendoen in Japan en meer weten over dit land? Of wilt u nieuwe zakelijke contacten opdoen en uw bestaande contacten verstevigen? Neem dan van 3 tot en met 5 februari 2021 deel aan deze unieke virtuele handelsmissie met Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat.

3 februari 2021 tot 5 februari 2021
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Japan