Online matchmaking en webinars over functionele voedingsmiddelen

Bent u actief op het gebied van functionele voedingsmiddelen, zoals bijvoorbeeld gluten- of lactosevrije producten? Neem dan van 24 tot en met 26 november deel aan de gratis online matchmaking en webinars die Enterprise Europe Network (EEN) voor u organiseert.

Free From Functional Food Expo

De vakbeurs Free From Functional Food Expo & Health Ingredients and Free From Expo Packaging is verschoven naar 15 en 16 juni 2021 en vindt dan plaats in Amsterdam (RAI). Het is de internationale vakbeurs voor producten die 'vrij zijn van'. Producenten, inkopers en distributeurs op het gebied van glutenvrij, lactosevrij, plasticvrij etc. uit heel Europa en daarbuiten, zijn aanwezig op de beurs Zij kunnen deelnemen aan het matchmakingevenement.

Matchmaking in het kader van de beurs

In het kader van de beurs, organiseert EEN een internationaal matchmakingevenement. Deelnemers kunnen zo in korte tijd veel potentiële zakenpartners spreken. Die zakenpartners nodigt u van tevoren uit, via de website.

Webinars

De matchmakingsessies worden afgewisseld met interessante webinars. Bekijk het volledige programma.

Aanmelden en kosten

Registreer u op de website. Er is geen sluitingsdatum voor dit evenement, maar de regel geldt 'first come, first served'. Deelname is gratis. Lees meer op de website van Free from Functional Food Expo.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Annemarie Destrée,

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Enterprise Europe Network
E: annemarie.destree@rvo.nl

24 november 2020 tot 26 november 2020
Land: 
Online
Sector: 
Food & Agro
Kosten: 
Deelname is gratis