Netherlands Lounge op Vitalis 2020 in Göteborg

Bent u actief in de Life Sciences & Healthsector? En wilt u meer weten over uw mogelijkheden in Scandinavië? Neem dan deel aan de Netherlands Lounge op Vitalis 2020 in Göteborg.

De Scandinavische landen zoeken naar oplossingen die:

  • toegang tot de zorg verbeteren;
  • de wachttijden verminderen;
  • het gezond ouder worden en de zorgkwaliteit verbeteren; maar ook
  • de zorguitgaven in de hand houden.

Gezondheidszorg in de Noordse landen

De gezondheidszorg in Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden staat bekend als een van de beste in de wereld. Net als in Nederland zijn de belangrijkste uitdagingen de vergrijzing, een ongezonde levensstijl en de stijgende kosten. Anders dan in Nederland is de bevolking sterk verspreid. In totaal wonen 27,4 miljoen mensen op een oppervlakte van 3,4 miljoen km2.

Netherlands Lounge tijdens Vitalis

Vitalis is het grootste eHealth evenement van Scandinavië. In de Netherlands Lounge kunt u uw product of oplossing presenteren. U kunt deelnemen aan collectieve bezoeken aan verschillende gezondheidsorganisaties in Göteborg. Er is individuele matchmaking en u kunt pitchen voor lokale stakeholders in de gezondheidszorg.

Voor wie?

Deelname is bedoeld voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de LSH-sector en die samenwerking willen onderzoeken, opzetten of uitbreiden in de Noordse landen. Met name bedrijven uit de subsectoren eHealth & digital health, mobiliteit & vitaliteit, medische hulpmiddelen en apparaten zijn van harte uitgenodigd.

Deelname en kosten

Meld u aan, uiterlijk op 6 maart. Deelname aan de Netherlands Lounge kost € 1.650 excl. btw. TFHC partners betalen € 1.450 excl. btw. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Deelname aan de matchmaking is gratis en toegankelijk voor alle bedrijven en organisaties die Vitalis bezoeken. Via deze link kunt u zich aanmelden: https://ehealth-match-2020.b2match.io/

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op de website van Task Force Health Care. Hier ziet u welke deelnemers u kunt uitnodigen en ontmoeten tijdens de matchmaking: https://ehealth-match-2020.b2match.io/participants

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met:

Léonie Schuurmans, Task Force Health Care voor vragen over de Holland Lounge en het programma op Vitalis
E: leonie.schuurmans @tfhc.nl

Michelle Lemmers, RVO, Enterprise Europe Network, voor vragen over de matchmaking op Vitalis E:michelle.lemmers@rvo.nl

Organisatie

Task Force Health Care (TFHC) organiseert de Netherlands Lounge in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de Nederlandse ambassade in Stockholm, Enterprise Europe Network (EEN) en de Regional Business Envoy voor de Noordse en Baltische landen.

 

25 augustus 2020 tot 27 augustus 2020
Lokatie: 
The Swedish Exhibition & Congress centre
Stad: 
Göteborg
Land: 
Zweden
Organisatie: 
Enterprise Europe Network - RVO.nl
Sector: 
Lifescience & Health
Kosten: 
€ 1.650 excl. btw. TFHC partners betalen € 1.450 excl.