Korea-Eureka Online B2B Matchmaking

Bent u actief op het gebied van high tech of smart industry en wilt u gebruik maken van EUREKA financiering voor R&D-projecten met partners uit Zuid-Korea of andere Eureka landen? Neem dan op 24 november deel aan het Korea-Eureka Online B2B Matchmakingevent in het kader van de Korea-Eureka Day 2020.

R&D-samenwerking met Zuid-Koreaanse partners is voor Nederlandse bedrijven een manier om onderdeel te worden van deze vernieuwde distributieketen. Internationale R&D-samenwerking kan gesubsidieerd worden via Eureka. Van dit internationale netwerk maakt ook Zuid-Korea onderdeel uit, via Eurostars, of de Eureka-clusters ITEA3 en PENTA. Nederland en Zuid-Korea zijn beide actieve deelnemers in Eureka. In verschillende projecten werken beide landen al samen.

Waarom Zuid-Korea?

De hightechindustrie is een drijvende kracht achter de economische groei van Zuid-Korea. De halfgeleider-, display- en batterij-industrie zoeken naar nieuwe bronnen voor hun distributieketen (supply chain) van materialen, (sub)-componenten en equipment. Korea is op dit moment te afhankelijk van één land.

Voor wie?

Het Korea-Eureka Online B2B Matchmakingevent is vooral geschikt voor R&D-managers, CTO's, CEO's en business development managers van geïnteresseerde innovatieve mkb-bedrijven, start-ups/scale-ups en kennisinstellingen.

Aanmelden

Meld u online aan om het Korea-Eureka Online B2B Matchmakingevent bij te wonen.

Meer weten?

Lees meer over de Korea-Eureka Day 2020.

24 november 2020
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Zuid-Korea (Virtueel)
Organisatie: 
Enterprise Europe Network - RVO.nl
Sector: 
EUREKA
Kosten: 
Vrij van kosten