Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 

Online B2B matchmaking voor de verpakkingssector tijdens Match2Pack Duitsland

Werkt u in de verpakkingsindustrie? En bent u op zoek naar partners voor verpakkingen van gerecycled materiaal voor de voedingsmiddelenindustrie? Neem dan van 21 tot en met 25 september deel aan de online B2B matchmaking 'Match2Pack' tijdens de verpakkingsweek in Duitsland.

21 september 2020 tot 25 september 2020
Land: 
Online

Digitale missie Mobiliteit Antwerpen stad en regio

Bent u actief in duurzame woon-, verkeer- en vervoersystemen of energiezuinige voertuigen? Wilt u deze expertise in de stad en regio Antwerpen inzetten? Neem dan deel aan deze digitale handelsmissie op 24 en 25 september.

24 september 2020 tot 25 september 2020
Lokatie: 
Virtueel
Stad: 
Antwerpen
Land: 
Begië

De Fashion Match Week

De Fashion Match Week voor ondernemers in de mode die nieuwe relaties willen ontmoeten in Düsseldorf, Berlijn, Amsterdam, Brussel en Antwerpen.

5 oktober 2020 tot 9 oktober 2020
Lokatie: 
Virtual
Stad: 
Dusseldorf - Berlin - Amsterdam - Brussels - Antwerp
Land: 
Nederland - Belgie - Duitsland

Fotonica matchmakingevenement en eindgebruikerworkshop Horizon2020 NextPho21 project

Zoekt u de ideale gelegenheid om potentiële internationale zakenpartners, of partners voor technologische samenwerking of onderzoek op het gebied van fotonica/agrifood te vinden? Meld u aan voor het online b2b matchmaking evenement en de eindgebruikerworkshop vanuit het EU Horizon2020 NextPho21 project (Developing and implementing the Next European Photonics21 industrial PPP Strategy). 

5 oktober 2020 tot 6 oktober 2020
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Virtueel