Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 
Land
Sector

Internationale matchmaking tijdens Floating Offshore Wind Turbines (FOWT) 2019 conferentie

Bent u opzoek naar potentiele internationale samenwerkingspartners op het gebied van floating offshore wind energy? Enterprise Europe Network (EEN) organiseert van 24 tot en met 26 april 2019 een internationaal matchmaking event tijdens het internationale floating offshore wind event FOWT 2019 in Montpellier (FR).

24 april 2019 tot 26 april 2019
Lokatie: 
Le Corum, Esplanade Charles de Gaulle
Stad: 
Montpellier
Land: 
Frankrijk

Bionnale Berlin 2019

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de life sciences en leg contacten tijdens BIONNALE, het grootste jaarlijks terugkerend netwerkevenement voor de biowetenschappen en de gezondheidszorg in de Duitse hoofdstad.

7 mei 2019
Stad: 
Berlijn
Land: 
Duitsland

The Next Big Thing, Danish IP Fair 2019

De Danish IP Fair organiseert The Next Big Thing, een uitstekende plaats voor investeerders en bedrijven om “The Next Big Thing” te komen ontdekken en te netwerken op het gebied van opkomende technologieën.

8 mei 2019
Lokatie: 
Industriens Hus
Stad: 
Kopenhagen
Land: 
Denemarken

EUREKA GLOBAL INNOVATION SUMMIT 2019

De EUREKA Global Innovation Summit is dé internationale ontmoetingsplaats voor het ontwikkelen van nieuwe business en innovaties. Bedrijven, kennisinstellingen, innovatie agentschappen en beleidsmakers uit Europa en daarbuiten komen samen om te netwerken, het bespreken van nieuwe project ideeën en om financieringsmogelijkheden te verkennen.

14 mei 2019 tot 16 mei 2019
Lokatie: 
Victoria Warehouse, Trafford Wharf Rd, Stretford, Manchester, VK, M17 1AB
Stad: 
Manchester
Land: 
Verenigd Koninkrijk

Internationale matchmaking tijdens conferentie Windforce 2019

Bent u opzoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van offshore wind energy? Enterprise Europe Network (EEN) organiseert op 21 mei 2019 een internationaal b2b-matchmaking event in Bremerhaven, Duitsland.

21 mei 2019
Lokatie: 
ATLANTIC Hotel Sail City - Am Strom 1 27568
Stad: 
Bremerhaven
Land: 
Duitsland