Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 
Land
Sector

Internationale matchmaking voor ondernemers in de mode "Torino Fashion Match "

Om concurrerend te kunnen blijven is het belangrijk om nieuwe relaties op te doen die interessant kunnen zijn voor je netwerk. Voor kleine ondernemers is het vaak lastig juiste zakenpartners te vinden die betrouwbaar zijn en waarmee het ook nog eens klikt. KVK ondersteunt met Enterprise Europe Network ondernemers gericht bij het vinden van relevante zakenpartners, ook in de mode en textielsector.

28 juni 2019 tot 1 juli 2019
Lokatie: 
Palazzo della Luce Building
Stad: 
Turijn
Land: 
Italië

Matchmaking tijdens de conferentie Co-innovate in Sport 2019

Wilt u meer weten over innovaties in de sport? En wilt u uw netwerk uitbreiden? Kom dan op 4 en 5 juli naar de conferentie Co-innovate in Sport 2019 in Brussel.

4 juli 2019 tot 5 juli 2019
Lokatie: 
Spiegelzaal De Markten, Oude Graanmarkt 5
Stad: 
Brussel
Land: 
België

Veranderend klantgedrag in de mode-industrie Enterprise Euorpe en KVK

Consumenten gedrag in de mode wereld.
De macht binnen de fashion retail wereld is de laatste jaren steeds meer naar de consument verschoven. De klantreis van mode consumenten wordt ingewikkelder. Zij krijgen steeds keus waar ze uit kunnen kiezen. De consument bepaalt dus meer dan ooit waar, wanneer en hoe hij een aankoop doet. Door het veranderende consumentengedrag gelden voor ondernemers in de mode andere spelregels. KVK organiseert met Enterprise Europe Network en Modefabriek een panel, waarin de nieuwe spelregels besproken worden. De vragen die onder andere gesteld worden zijn:
8 juli 2019
Lokatie: 
De Modefabriek Amsterdam RAI
Stad: 
Amsterdam
Land: 
Nederland

Eureka stakeholder conference Matchmaking

Geïnteresseerd in Eurostars of een van de Eureka-clusters om een internationaal project op te zetten? Wilt u meepraten over de inhoud en de opzet van de instrumenten? Kom dan in september naar de Eureka stakeholderconferentie: Creating ecosystems for innovation. En doe mee aan de Matchmaking!

5 september 2019
Lokatie: 
DeLaMar Theater, Marnixstraat 402
Stad: 
Amsterdam
Land: 
Nederland