Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 

Online matchmaking en Nederlands Paviljoen rond MEDICA 2020

Werkt u in de medische sector? Wilt u uw netwerk uitbreiden en nieuwe zakenpartners ontmoeten? Neem van 22 oktober tot en met 29 maart deel aan de online matchmaking. Of meld u aan voor het Nederlandse Paviljoen tijdens de digitale beurs MEDICA, die van 16 tot en met 19 november plaatsvindt.

22 oktober 2020 tot 29 maart 2021
Land: 
Duitsland Online

Virtuele missie kunstmatige intelligentie naar Frankrijk

Wil uw organisatie de samenwerking aangaan, een netwerk opbouwen en/of de Franse markt verkennen op het gebied van Artificiële Intelligentie (AI)? Wij organiseren in samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een online AI-missie tussen Frankrijk en Nederland.

25 januari 2021 tot 27 januari 2021
Stad: 
Online event
Land: 
Nederland

Online matchmaking voor maritieme ondernemers

SMM, de grootste maritieme beurs van de wereld, is uitgesteld en vindt nu geheel digitaal plaats op 2 – 5 februari. Enterprise Europe Network organiseert de online speed dating.

2 februari 2021 tot 5 februari 2021
Land: 
Online

Virtuele handelsmissie digitale economie Japan

Wilt u zakendoen in Japan en meer weten over dit land? Of wilt u nieuwe zakelijke contacten opdoen en uw bestaande contacten verstevigen? Neem dan van 3 tot en met 5 februari 2021 deel aan deze unieke virtuele handelsmissie met Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat.

3 februari 2021 tot 5 februari 2021
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Japan

Virtuele handelsmissie India met minister Sigrid Kaag

Bent u actief op het gebied van water, energie of voedsel en wilt u zakendoen in India? Neem dan van 8 tot en met 12 februari deel aan de virtuele handelsmissie.

Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, neemt ook deel aan het programma. Ingrid Thijssen, voorzitter VNO-NCW, is zakelijk missieleider.

8 februari 2021 tot 12 februari 2021
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
India

Pagina's