Totaal: 11

EU Brokerage Event on KET in Horizon 2020 Mainz - Duitsland

7 juni 2018
Lokatie: 
Favorite Parkhotel., Karl Weiser Strasse 1, 55131 Mainz Duitsland
Stad: 
Mainz
Land: 
Duitsland

Op 7 juni vindt in Mainz Duitsland het EU Brokerage Event plaats voor KET in Horizon 2020. De focus van deze dag is gericht op "Key Enabling Technologies, nanotechnologies, advanced materials, advanced manufacturing and process" De volgende thema's krijgen specifieke aandacht:

B2B Matchmaking TIV 2018 Hardenberg

19 september 2018 tot 20 september 2018
Lokatie: 
Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg, Netherlands
Stad: 
Hardenberg
Land: 
Nederland

Kom in contact met potentiële nieuwe partners! Of u nu op zoek bent naar leveranciers, nieuwe technologie, samenwerkingspartners, onderzoekspartners in het kader van een programma of gewoon op zoek bent naar klanten! In B2B matchmaking-sessies heeft u bilaterale gesprekken van 30 minuten met de bedrijven van uw keuze.

Matchmaking op de Computex tijdens de European Innovation Week in Taiwan

5 juni 2018
Lokatie: 
Room 504, Taipei World Trade Centre Nangkang Exhibition Hall 1 (No 1, Jingmao 2nd Road, Nangang District, Taipei)
Stad: 
Taipei
Land: 
Taiwan

De European Innovation Week is een gezamenlijk initiatief van de Europese Commissie in samenwerking met de Taiwanese overheidsinstanties. Het evenement zal bestaan uit een reeks seminars, evenals clusternetwerken en bezoeken aan bedrijfslocaties. Het evenement zal Taiwanese en Europese bedrijven, clusters en instituten bij elkaar brengen om samenwerking tussen bedrijven en onderzoek mogelijk te maken.

Pagina's