Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 
Totaal: 10

Internationale matchmaking tijdens Offshore Energy 2017

10 oktober 2017 tot 11 oktober 2017
Lokatie: 
RAI Amsterdam, Hall 2
Stad: 
Amsterdam
Land: 
Nederland

Bent u opzoek naar potentiele internationale samenwerkingspartners op het gebied van offshore energy (olie, gas en wind op zee)? Enterprise Europe Network (EEN) organiseert op 10 en 11 oktober 2017 een internationaal matchmaking event tijdens het internationale maritieme energie event OFFSHORE ENERGY 2017 in Amsterdam. Deze matchmaking biedt ondernemers en onderzoeksinstanties de ideale gelegenheid om potentiele internationale zakenpartners te vinden.

AquaMatch 2017, dé manier om uw toekomstige zakenpartner te ontmoeten!

2 november 2017
Lokatie: 
RAI Amsterdam
Stad: 
Amsterdam
Land: 
Nederland

Op donderdag 2 november organiseert Enterprise Europe Network (EEN), voor de 5e keer hét internationale matchmaking evenement op het gebied van Watertechnologie en Water Management. Doel van dit evenement is om Nederlandse waterbedrijven (water- en deltatechnologie) in contact te brengen met buitenlandse bedrijven om zo samenwerkingspartners te vinden. Daarnaast kunt u geïnformeerd worden over additionele  internationale mogelijkheden en kansen!

CSWmatch2017 de matchmaking tijdens de Cyber Security Week

26 september 2017 tot 28 september 2017
Lokatie: 
HSD Campus / WTC The Hague
Stad: 
Den Haag
Land: 
Nederland

Van 26 t/m 28 september  organiseert Enterprise Europe Network Nederland (de Kamer van Koophandel en  Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) een matchmakingevent tijdens de Cyber Security Week in  Den Haag (HSD Campus en WTC The Hague).

Deze matchmaking biedt ondernemers en onderzoekers de ideale gelegenheid om potentiële internationale zakenpartners, partners voor (technologische) samenwerking of onderzoek te ontmoeten uit de cyber security  sector.

Focus CSWmatch 2017  Cyber Security

De matchmaking zal gericht zijn op de onderstaande thema’s:

Pagina's